Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Изложба

Дом > ИзложбаСадржај

Предности и мане упоређивање предности Глос са глазуром углађена природно и удобно декорисана

Полирано глазиране плочице од природних уља се може упоредити са природни камен

Природни камен текстуре и природни сјај је људе као и тражено разума, и пун баца глазура плочица производа, након што је Висока температура је отпустио зхихоу, у природни сјај степени аспеката, савршен, потпуно можете и природног камена фаза упоредива, посебно од трошка аспекти знатно кап генерација, стварне изградње постала једноставно полако, и еколошке аспекте стандардни"и"индекс више је смањена , потпуно без забринут радијације и боја од проблема. Природни камен има предности у природне боје, али стварне употребе има многе неугодности и са глазуром полирано да превазиђе све мањкавости, економски практичности и јачи.

Глазиране полирано античке опеке и плочице су предности и мане од интегрисаног предности веома доброг квалитета

Пун баца глазура производи врсту пословања је највише главне карактеристике производа и у производњи пуну баца глазура Брик снагу аспекти Бренда веома има предност, посебан дизајн напоље и природне камене редове конзистентан опекарских производа, више је има првокласни дизајн тима у за прављење и достигао процеса, за практичне стандард је високо потрошача за пун баца глазура производњу опекарских производа најважнијих функција такође је миран дизајн добар потрошени типа након високу температуру Прочишћавање процеса за бојење поправио, и настави свој хемијске стабилности, да би побољшала јасније предности у животу, нарочито у поређењу са полирано плочице и прастара цигла, полирани глазура карактеристике су стабилније.