Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Изложба

Дом > ИзложбаСадржај

Ниска температура прозирне Фрит


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд је специјализована за развој, производњу и продају фритс. Имамо врхунских стручњака који имају искуства у индустрији глазура и плочице индустрија годинама, наше услуге укључују развој, пројектовање и побољшање производа, чиме би да настави да повећава производе додатну вредност за клијенте.


Нам фритс су сада популарна међу великим и средње скале грађевинским предузећима и домаћинство керамике предузећа на унутрашњем плану, а плочице су извезени у свету као што су југоисточне Азије, Блиског истока, Америке и Африке итд. На фритс укључују: унутрашњих послова зид пун пољских фрит, унутрашњих послова средње-, средње- и ниско-температура титанијум диоксид фрит, врхунски унутрашњих послова зид цирконијум бели фрит и цирконијум бели штампања глазура пудер, врхунски унутрашњих послова зид милкy бели фрит и Инк Јет фрит, Мат глазура и матт фрит, отпорни земљу глазура, средње-, средње- и ниска температура отпоран фрит, под плочица пуном пољски фрит, под плочица микрокристалин фрит, под плочица кристал фрит , под плочица Мет фрит, под плочица мат глазура и сл.