Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Новости

Дом > НовостиСадржај

Баоyоу глазура: Поље технологија иновације да искористе зрно високе

"Имамо на тесту килн, материјал направљен специјално производа доступне су сваки дан. Је тренутно проучава како фрит у полирано кристалне Брик баца под слојем глазура, да се производ више јединствених текстуре, производ ушла је у пилот фази. "Бао -Ли Лин, генерални директор глазура, а нова генерација жена глава студија у развоју нових производа. У њеним очима, у тренутној фази трансформације тржишта, фокусирала само на иновације и технологију истраживањем и развојем производа, како би се искористи на тржишту. То може бити очекује да ако успешан развој новог производа, то ће дефинитивно изазвати кристалне Брик баца нови тренд у пољу.

Кристалне Брик баца се користи у зидовима, ходницима и другим местима, полирани кристал плочица користи у земљи у другој половини прошле године. Међутим , ако се производ користи, захтева високе површинске тврдоце и транспарентност и стриктне мере за спречавање појава огреботине. Кристалне Брик баца површинске чврстоће је одређен полирано кристал-растопа, према Ли Лин уведени, драги пријатељу фрит глазура кристал полирано плочица површинске чврстоће до 4800 о/мин, више од других предузећа 4100-4300, такође је далеко више од других предузећа.

Висок квалитет производа без строге производње надгледање и управљање. Добро је познато да фрит "мехурића" феномена 60% нечистоћа из производног процеса. У том циљу, По глазура изузетно еколошке производње, побољшати прашине на радном месту, изолација, чишћење зграде до два сата дневно. У ствари, почевши од октобра прошле године, Бао глазура бар уложила 5 милиона јуана, енергично исправља изградња, побољшање услова за производњу и Оптимизација унутрашње Манагемент, стриктне услове за сваког запосленог мора да се придржава услова да се баве свим аспектима производње. Да би се у складу са међународним стандардима производње енергије и заштиту животне средине, компанија је тешко наоружан у увођењу увезене опреме, аутоматизацију контроле производње, радници електране и око 12 особа, у просеку, сваки уређај треба само један оператер, фабрика производња складног суживота с околином.