Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Новости

Дом > НовостиСадржај

Генерални директор говор са састанка купца Бангладеш

Зибо јинминг глазура цо., лтд, је била да се развија, корак по корак и концентрацијом на идеју да добре воље и врхунског квалитета, без обзира на то када је у будућности или у прошлости.


Смо могу да донесемо закљуцак кроз историју неке успешан подухвата да је квалитет је њихов живот и иновација је њихове душе и ентерприсе вредност бујне тржишта на крају, што је одраз. Са споја Кине у WТО и комбајн један појас један пут стратегија, то постаје. Надамо се да се суочи са међународним маркрт конкуренција заједно са вама.


Зибо јинминг глазура, преузима на тржишту као водич, квалитет као живот, ослањајући се на технолошких иновација у обзир за стабилан развој на тржишту жестока, истражује тржиште тези, строго контролу квалитета, улагање капитала обезбедило сигурно укупна технолошка надоградња пројеката и чак и побољшање квалитета производа.


Тамо је предивно окружење и условима добре производње и технологија услови.

Искрено ми желимо да успоставимо дугу везу са тобом. Хвала ти.