Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Новости

Дом > НовостиСадржај

Систем за контролу квалитета у ЈИНМИНГ ОБОЈЕНА глазура ФАБРИКЕ

Следи како створити јинминг компанију за контролу квалитета керамичких фрит из сирове материл да керамичке фрит, и у последњи квалитета поново проверите, цео систем да осигура стабилан за купца керамичких фрит.


1 . направити сигурно набавке материјала квалитета стабилна

Техничар ће анализирати хемијских елемената од стране Мултиелемент брзо анализатор за сваку групу сировина. Узорак материјала би бити спаљена под 1400 ℃ температура након играња питу. Материјали који би бити одобрен користити када се налазу qуалитиед са стандардним материјалима.

2 . смо увек поново извршите тестирање сваке групе керамичких фрит формулу и преко поново у нам lab.it би био организован електронски груписања у радионици пре керамичких фрит формула пролаз теста. све врсте материјала је миxтед добро распоређеним и истопила под 1500 ℃-1600 ℃ температура и сипао у воду да завршити производа.

3 . Поставицемо Ролер килн који симулирају услове за производњу Фабрика керамичких плочица за тестирање нам фрит на плочици и купите белина детектор, сјајном детектор и термална експанзија детектор за тестирање фрит је белина, сјајном и ЦОЕ, складиште производа у магацину након испита квалификована. Неквалификованих производ не дозвољавају да транспорта из наше фабрике. Морамо дати све од себе да гарантује наш производ стабилан. Нам наиело је за решавање проблема које сами и направите практичност у наш купац.


Искрено вас позивамо да посјетите наше јинминг обојена глазура фабрике у Зибо град, Кина.

Иначе