Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Новости

Дом > НовостиСадржај

Традиционалне дебљине керамичких Фрит почео да се топи температура технологија

Сада , све већи број керамичких ентерприсе да искористи микрокристалин тржишту, хомогености, ниска цена конкуренцију. Део керамичких компаније које желе варијабилни развој, развио је план да се развије танка керамика-керамика, гори и били пионири развоја микрокристалин, трудећи се напредак у процесу производње, надам се да смање трошкове енергије, еколошки повољнијом. Спаљен једном, али због њене сиров материјал кошта, техничка контрола, и даље постоје потешкоће, стога кристалне производе и даље углавном два пута. Гуангдонг бисер грађевинског материјала, Маркетинг директора Дунхуанг xиаоyонг ду, рекао да не два пута због запаљене технологија сазријева, како би се гарантовала производа, квалитетно и одговорно за потрошач, а бисер са два пута. У међувремену, технички тим смо стигли до запаљеног, произведене потпуну стабилност и онда на пијацу.

Два пута и транспарентност и хабање мало више него у пламену, а након нарезивања технологија је зрела и омогућава Адобе и фрит бољи боја и квалитета производа су такође извршили надоградњу. Кристализовао из развој средњих гори да гори је најкритичнија промена фрит технологија надоградња. Изгорелих керамичких фрит користи Пробили су претходних побољшани фрит покреће топи температура традиционалне технологије, користећи формулу посебно од микрокристалин стакла, фрит на на одређене услове за температуру од кристализацију, завршио скоро упоредива са традиционално испаљивање дупли. Управо због предности гори очигледно, већи број керамичких предузећа у тиму ватру истраживање и развој. Према непотпуне статистици, у другој половини 2012 године, у земљи је развио је изгорелих керамичких фрит ентерприсе не прелази 10, али 2013 године достигла је око 15. Према индустрији, као и проширење и зрелости микрокристалин, 2014 биће концентроване епидемије. У Фољану локалне, тренутно бави и керамичких фрит производне компаније најдаље на тајском са глазуром, Цхенг Xианг технологију, ствар треба Каи глазура близу 10.


Иначе